ES EN
Mapes Previsió i Temps Real
OPPE logo
OPPE logo

Inicio de sesión


OPPE logo
Oficina de Información
Avda. del Partenón, 10 - 28042 Madrid - España
Tel: +34 915245500 - Fax: +34 915245501
Webmaster
Para cualquier duda técnica sobre este sitio web póngase en contacto con nosotros:
webmaster@puertos.es
Contacto para Medios
 • Jefe del Gabinete de Prensa
  Emilio Gómez Fernández
  Tlf.: 91.5245517
  egomez@puertos.es
 • Técnica del Gabinete de Prensa
  Elena Morales Sanz
  Tlef.: 91.5245517
  emorales@puertos.es
Formulario de Contacto
OPPE logo
Buscar:

 

Skip Navigation LinksPuerto.es · Inici · Compromís mediambiental
A
A

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​medioambiente-back.jpg

Introducció

​Medi ambient portuari

Puertos del Estado, conscient que les infraestructures i activitats portuàries poden tenir un impacte significatiu en el medi ambient i, considerant la responsabilitat que tenen en la seva protecció, es compromet a:


 • PROMOURE el desenvolupament de les polítiques ambientals en les autoritats portuàries, impulsant la implantació de Sistemes de Gestió Ambiental, l'ús de tecnologies netes i bones pràctiques, que permetin aconseguir els objectius ambientals fixats.
 • INFORMAR el personal de Puertos del Estado i de les autoritats portuàries de les novetats normatives i dels aspectes ambientals rellevants que afectin l'activitat portuària mitjançant jornades de divulgació i debat.


La Llei 33/2010 recull, com un aspecte clau del nou marc legal dels ports, el component ambiental que ha d'impregnar qualsevol activitat portuària, tant pel que fa a infraestructures i instal·lacions, com a la prestació dels serveis portuaris.


Per això, l'objectiu ambiental d'aquesta llei és nodrir els seus continguts amb un ampli assortiment d'incentius a les millors pràctiques relacionades amb el respecte a l'entorn ambiental físic i humà dels ports, que s'ha d'exigir tant a les autoritats portuàries com a la resta d'agents públics i privats que conformen l'autoritat portuària.


De la mateixa manera, la Llei 33/2010 té entre els seus objectius potenciar el concepte de sostenibilitat dins dels mecanismes de gestió de les autoritats portuàries, fent èmfasi especial en la necessitat d'incloure la gestió ambiental com a part d'aquesta gestió.